e-Kormányzat: rendeletek, határozatok  ·  Honlaptérkép  ·  Levélküldés 2019. január 16. szerda, Gusztáv, Stefánia napja 
A faluról
Önkormányzatunk
Intézmények
Közérdekű információk
Hírek
Csókakői hírek
Vállalkozói oldal
Fejlesztések
Csókakői nóták
I-II. világháborús hőseink

 

Helyi Választási Iroda Csókakő (HVI) - KÖZLEMÉNYE2018. április 5. 21:03

HELYI VÁLASZTÁSI IRODA KÖZLEMÉNYE

Helyi Választási Iroda Csókakő (HVI)

 

Dr. Klima Olga HVI vezető

 

Elérhetőségek:

telefon: +36/22-583-021

e-mail cím: igazgatas@csokako.hu

címe: 8074 Csókakő, Petőfi S. u. 3.

 

A Helyi Választási Iroda a csókakői, csákberényi és a sörédi választási ügyekben jár el. Az országgyűlési választások napja 2018. április 8-a vasárnap lesz, reggel 6 órától este 19 óráig a Csókakői 001-es szavazókörben lehet szavazni, címe: Csókakői Művelődési Ház 8074 Csókakő, Kossuth Lajos utca 41. Mozgóurnát igényelni, az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon lehet, a Helyi Választási Irodánál, vagy online a www.valasztas.hu honlapon 2018. április 6-áig (péntek) 16 óráig.

 

A mozgóurna igénylést, valamint az átjelentkezést online is lehet intézni, még ügyfélkapu sem szükséges hozzá. Azért jó az átjelentkezést online intézni, mivel nem kell az állandó lakcím szerinti választási irodával felvenni a kapcsolatot, itt minden az elektronikus felületen belül a www.valasztas.hu honlapon keresztül intézhető. Papíralapon dupla munka, és utána járás a mozgóurna igénylés és az átjelentkezés is.

 

Az átjelentkezésnél arra kell vigyázni, hogy előbb az átjelentkezést kell megcsinálni, amennyiben az átjelentkezést Csókakőre visszaigazolták, e-mail-ben vagy levélben utána lehet kérni mozgóurnát. Ne egyszerre kérjék, az átjelentkezésre és a mozgóurnára az igényt, mert a rendszer visszafogja dobni és elutasítja a kérést. Tehát először kell kérni az átjelentkezést, és utána a mozgóurnát. Javasoljuk, hogy e-mail címet adjanak meg, mert gyorsabban visszajön az igazolás, a tapasztalatok szerint a gmail címes, e-mail cím a legjobb. A csókakői állandó lakcímmel rendelkező lakosaink, pedig egyből kérhetik a mozgó urnát, online a megadott felületen keresztül.

 

Kérjük, hogy amennyiben lehetséges a gyors és problémamentes ügyintézés érdekében használják az online ügyintézési lehetőséget. Köszönjük! Mozgóurnát vasárnap is lehet igényelni, a HVB-nél, azaz a Helyi Választási Bizottságnál a 001-es szavazókörben a Csókakői Művelődési Házban a 8074 Csókakő, Kossuth Lajos utca 41. szám alatt. A vasárnapi napon a mozgóurna kérést a HVB bírálja el. A HVB tagjai: Lőrinczné Végh Mária, Harangi Sándorné, Ács Imréné, Fűrész Tiborné, Ábele Mártonné. A választással kapcsolatos további információk: www.valasztas.hu, www.csokako.hu.

 

Csókakő, 2018. március 21.

 

Dr. Klima Olga

HVI vezető

 

HÉTKÖZNAPOK EURÓPÁJA - VETÉLKEDŐ FELHÍVÁS

[ 2018. december 2. ]

CSÓKAKŐ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT ÉPÜLETEINEK ENERGETIKAI KORSZERŰSÍÉSE - TOP - 3.2.1-15-FE1-2016-00024

[ 2018. február 13. ]

 

Csókakő község honlapját a jacsa.NET készítette.